Filtersand til jordforbedring

Filtersand
Vi er glade for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Nu har vi mulighed for at fortælle dig noget om vores mange produkter ved Skovl Selv Aabybro. Som du ved, er filtergrus eller filtersand et fremragende middel til jordforbedring. Måske er jorden i din have tung og leret. Det er jo en udfordring, fordi det betyder, at luftforholdene ikke er optimale. Du har brug for filtersand, som er lerfrit og har samme kornstørrelse. Brugen af filtergrus lufter nemlig jorden og forbedrer jordens evne til nedsivning af vand i din have. På den måde sørger du for, at planterne i din have bliver med at trives.
Priser og udvalg af jord og sand
Filtersand
Skovl selv Døgnåbent
Hos Skovl Selv Aabybro tilbyder vi billigt filtersand til netop det formål, du har med det. Hvis det drejer sig om en græsplæne, så anbefaler vi, at du i første omgang slår græsset i 3-4 cm højde. Bagefter lægger du et tyndt lag på 2-3 cm filtersand ud over arealet. I de næste par uger skal regnormene nok grave gruset ned i jorden. Deres arbejde vil føre til, at jorden bliver luftet og drænet. Og den forandring er til at se og føle på.

Hent selv dit filtergrus ved Skovl Selv Aabybro

Når du skal bruge filtersand til jordforbedring, så er det ikke afgørende, hvad filtergruset hedder, så længe betegnelsen ikke indeholder 0. Nullet betyder nemlig, at sandet er ler- og siltholdigt. Det vil altså sige, at gruset har det med at pakke jorden endnu mere. Men det er lige præcis det, man gerne vil undgå. Så det er noget, man skal være opmærksom på. Hos Skovl Selv Aabybro har vi ganske vist en udmærket selvbetjening. Men det er jo ikke ensbetydende med, at du ikke kan spørge os til råds. Vi er altid villige til at fortælle mere om vores produkter. På pladsen er der selvfølgelig også mange brugbare skilte, der oplyser om materialernes beskaffenhed og anvendelsesmuligheder.
Skovl Selv
Filtersand
Vores selvbetjening er meget gnidningsfrit. Du spænder din trailer for og resten klarer vi. På pladsen har vi skovle, så du ikke behøver at spekulere over det. Du kan betale over MobilePay eller med kontanter. Det kan altså ikke blive nemmere. Vi venter på dit besøg.

Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB