Flisesand til din flisebelægning

Du har nok tænkt dig at finde et sted, hvor du kan finde noget billigt flisesand. Det kan godt være, at du har en belægningsopgave i dit hjem. Hos Skovl Selv Aabybro tilbyder vi flisesand af højeste kvalitet. Det gode ved at vælge at handle hos os er, at du bare skal spænde traileren for og selv få fyldt den op. Vores kunder synes, det er et fantastisk koncept. Som nordjyder elsker vi jo at klare vores opgaver selv og det med at skovle ligger os lige til højrebenet. Flisesand er da også nemt at skovle op i traileren alligevel.
Hvad er skovl selv?
Flisesand
Flisesand
Nemmere kan det da ikke være. Vi holder åbent døgnet rund. Så du behøver ikke at spekulere på, om du nu kan nå det. Betalingen sker også nemt over MobilePay. Foretrækker du kontanter, så har vi en boks, hvor du kan smide dem i. Ved Skovl Selv Aabybro har vi rigeligt med skovle. Så er det også på plads. På pladsen finder du tilmed skilte, hvor der står de oplysninger, du skal bruge for at kunne vælge de rigtige materialer. Priserne er tydeligt angivet pr. børfuld, som ca. svarer til 13 skovlfulde.

Skovl Selv Aabybro har alle mulige belægningsmaterialer

Flisesand til flisebelægning bliver nogle gange kaldt for afretningsgrus. Betegnelsen afretningsgrus henviser til de gode egenskaber, flisesand besidder som underlag til flisebelægning. Desuden kan man med fordel anvende afretningsgrus som afretningslag i indkørsler. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at man udlægger afretningsgrus i et lag på minimum 5 cm.
Flisesand
Sand
Hvis der er tale om indkørsler eller anden belægning med tung trafik, så skal der ud over afretningsgrus laves en stabilt underlag med stabilgrus 0-32 mm. Dette lag skal ligge ovenpå et bundsikringslag og have en tykkelse på 15 cm. Det sikrer, at indkørslen bliver stabil at køre på. Har du yderligere spørgsmål, sidder vi klare til at hjælpe dig. Stabilgrus er er en grov sandtype, der kan bruges i mange sammenhænge. Den tåler komprimering og virker drænende under afretningslaget.
Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB