Grusgrav

Grusgrav
Du leder efter en grusgrav, fordi du ved, at man ved en grusgrav kan finde en række bygge- og belægningsmaterialer til lave priser. Ganske vist råder vi ikke selv over en grusgrav, men vi tilbyder faktisk endnu flere materialer end du kan finde ude ved en grusgrav. Hos Skovl Selv Aabybro kan man selv afhente vores produkter til dine bygge- eller haveprojekter. Vi kender markedet og har en række leverandører, som sætter os i stand til at sælge vores varer til konkurrencedygtige priser, der faktisk slår de priser, du finder ved en grusgrav.
Priser og udvalg af jord og sand
Skovl selv grus
Grusgrav
Skovl Selv Aabybro er et koncept, nordjyderne virkelig har taget til sig. Det appellerer til de handlekraftige, som godt kan lide at klare tingene på egen hånd. Vi gætter på, at du er en af de mange nordjyder, som har anhængertræk på din bil. Det er en af de to ting, du har brug for, når du vælger at handle hos os. Den anden ting, du skal have er en trailer. Men det er vel ikke et problem, fordi du altid kan låne en af et familiemedlem, en nabo eller en virksomhed, hvor man gratis kan låne en.

Skovl Selv Aabybro - Selvbetjening på højt plan

Hvis du har de to ting, vi lige har nævnt, så er det bare et spørgsmål om at beslutte dig for, hvad for nogle bygge- eller belægningsmaterialer, du skal have med hjem. Pudsigt nok kan det være sådan, at det tager længere tid at træffe den beslutning end at hente materialerne ved Skovl Selv Aabybro. Vores selvbetjening er så effektiv, at du behøver ingen hjælp, når du er ude på pladsen. Du kan selvfølgelige ringe til os, hvis noget imod forventning skulle gå skævt. Men vi har indrettet tingene sådan, at du nemt kan finde rundt på pladsen. Vi har fx opstillet en række skilte, hvor man får masser af oplysninger angående de materialer, man har tænkt sig at læsse eller skovle op i sin trailer.
Grusgrav
Skovl selv Døgnåbent
En sidegevinst ved at handle hos os er, at du får lidt motion. Vi tror, din bedre halvdel vil synes, at det er godt for dig. Det med at skulle skovle er en aktivitet, der vil hjælpe dig med at brænde nogle kalorier af. Det vil du synes er sjovt. Vores priser er skarpe og betalingen er ret nemt. Du betaler over MobilePay eller med kontanter. Som du kan se, så har vi tænkt på det hele. Du skal bare køre forbi.

Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB