Hent selv grus og nyd at skovle

Skovl selv grus
Du er måske en person, der godt kan lide at klare tingene selv. Det gælder også små og store hjemmeprojekter. Du synes, det er sjovt at sætte dit præg på det, der bliver lavet i dit hjem. Det giver selvfølgelige en vis stolthed, at man selv har bygget eller anlagt tingene i eget hjem. For handlekraftige husejere som dig har vi udviklet Skovl Selv Aabybro. Der er tale om et hent selv grus koncept, hvor du spænder traileren for og får den fyldt op på egen hånd. Hent selv grus er ikke noget, vi har opfundet. Men vi har i hvert fald videreudviklet det så meget, at det nu kører gnidningsfrit.
Priser og udvalg af jord og sand
Hent selv grus
Skovl selv grus
Hent selv grus har eksisteret i et par år nu. Takket være vores trofaste kunder, er vi vækstet så meget, at vi er blevet nødt til at udvide vores sortiment på pladsen for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, som hent selv grus har genereret.

Hent selv grus ved Skovl Selv Aabybro

Vores koncept er dog ikke ensbetydende med, at du kun kan hente grus ved os. Nej, tværtimod. Vi har et stort sortiment af bygge- og belægningsmaterialer. Her på hjemmesiden finder du flere oplysninger om vores produkter. Du er velkommen til at ringe til os og spørge ind til, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores selvbetjening er utrolig enkel. Du kører ind på pladsen, læsser det, du skal bruge og så betaler du over MobilePay eller med kontanter. Så enkelt kan det gøres.
Selvbetjening grus
Skovl selv Døgnåbent
Hos Skovl Selv Aabybro har vi udviklet vores selvbetjening, så det er nemt for dig at finde rundt på pladsen. Der er mange skilte med oplysninger om de forskellige bygge- og belægningsmaterialer. På den måde sørger vi for, at du får en selvbetjening, der er til at forstå. Du spilder ikke din tid og får det du har krav på: kvalitetsmaterialer og en smidig selvbetjening.

Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.
Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB