Muldjord til din dejlige have

Harpet jord
Muld eller havemuld varierer alt efter muldjordens oprindelse. Som bekendt kan havemuld anvendes i mange sammenhænge i forbindelse med haveprojekter. Hos Skovl Selv Aabybro kan man selv hente muldjord eller harpet muld. Vores harpet muld er blevet kørt igennem et harpeanlæg, hvor man har fjernet alle sten, rødder og urenheder. Derfor er der tale om fint harpet muld af højeste kvalitet til din dejlige have.
Priser og udvalg af jord og sand
Urtemuld
Muldjord
Harpet muldjord virker godt mod jordtæthed, som gør det svært for planterne at optage de næringsstoffer, de behøver for at kunne vokse og trives. Man kan også gøre brug af harpet muldjord, hvis man har tænkt sig at plante normalt græs eller rullegræs. Hvis man har lyst til at etablere buske eller bede ude i haven, så er havemuld et indlysende godt valg. Man kan også godt tage muldjord i brug, når man står og mangler fyldjord eller topdressing til græsplænen.

Hent selv din harpet muld hos os

En af de mange fordele ved at handle hos os er, at du selv kan se det, du køber. Du kører forbi med din trailer og fylder den op. Så enkelt er det. Mens du lige så stille skovler, så kan du godt se med egne øjne, hvor god vores havemuld egentlig er. Så du har mulighed for helt bogstaveligt at stikke en finger i jorden, inden du beslutter dig for at tage vores havemuld med hjem. Vores priser er skarpe og konkurrencedygtige. Her på hjemmesiden får du flere oplysninger og på pladsen finder du mange skilte, der forklarer, hvordan vores selvbetjening foregår.
Muldjord
Harpet jord
Skovl Selv Aabybro er et koncept, som nordjyderne har taget til sig. Mange betragter at køre forbi vores plads som en udflugt, hvor børnene får lov at spørge ind til, hvad de forskellige bygge- og belægningsmaterialer hedder og hvad de bliver brugt til. Selvfølgelig holder forældrene øje med deres børn. Et besøg hos os kan altså være en lærerig oplevelse for dine børn. Og hvis der er gået lidt for meget tid siden du sidst trådte ind i et motionscenter, så får du mulighed for at brænde nogle kalorier af, mens du stille og roligt skovler. Det vil du garanteret synes er sjovt.
Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB