Skovl Selv

VI TILBYDER ET BREDT UDVALG
AF MATERIALER TIL HUS OG HAVE.

Høgårdsvej 1-5 Aabybro

Priser og udvalg

Produktoversigt
Her kan du se alle de mange materialer i vores udvalg, samt deres betegnelser og forbrugerråd.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 71 52 75 eller på Messenger igennem vores Facebook gruppe.

Husk! Vi leverer gerne større mængder til dig.

Sand

Her kan du se mere om de forskellige produkter, vi sælger på Skovl Selv. Du kan også se beskrivelserne af produkterne på skilte som du finder på pladsen. 
Universalsand
Den unikke sammensætning af universalsand gør, at du kan anvende det til de fleste byggeprojekter.
Skal du lave belægningsarbejde, støbearbejde, nedsivningsanlæg eller en lille sandpude, så er universalsand det helt rigtige valg.

Pris: 30,- pr. trillebøre
Filtersand
Et drænsystem skal være opbygget, så vand kan passere gennem filtersandet ind drænrøret og herigennem transporteres væk fra arealet. Til dette formål er vores filtersand det rette valg.

Pris : 75.- pr. trillebøre
Sandkassesand
Er du træt af, at dit barns tøj bliver misfarvet af sandet i sandkassen, så er vores sandkassesand det rette valg. Vores sandkassesand er specielt sammensat og vasket, så du ikke oplever misfarvning af tøjet som ved anvendelse af traditionelt sand.

Pris: 75,- pr. trillebøre
Støbemix
Støbemix eller sandblandning, som det også hedder, anvendes til støbning af gulve eller sokler.

Pris: 30,- pr. trillebøre
Grå stenmel
Stenmel er et fantastisk belægningsprodukt til stier og gangarealer. Du kan også anvende stenmel som underlag til granitbelægninger eller mellem fliserne i stedet for sand. Denne fuge bliver kompakt og stabil.

Pris: 75,- pr. trillebøre
Faldgrus
Faldgrus til legepladsen er meget vigtigt, hvis du gerne vil skabe nogle sikre og trygge rammer for børene, når de leger i legetårne, gynger osv. Gruset udlægges i forskellige lagtykkelse afhængig af faldhøjden. Vore faldgrus må anvendes som faldunderlag ved faldhøjder på op til 3,0 meter ved en lagtykkelse på mindst 300 mm.

Pris: 75,- pr trillebøre
Vasket sand
Vasket sand indeholder ikke jordbakterier og er derfor velegnet til pudsning af sokkel eller som fuge imellem betonbelægninger.

Pris: 75,- pr. trillebøre
Bakkesand
Bakkesand er et resultat af naturens mange års bearbejdning af sandet. Denne naturlige proces skaber således en sammensætning af sandet, der gør det velegnet til bundsikring af fx sokkel eller betondæk

Pris: 30,- pr. trillebøre
Kontakt
Høgårdsvej 1-5 Aabybro
Kjeld Hedegård Nielsen
+45 20 71 52 75
Kontakt
Høgårdsvej 1-5 Aabybro
Kjeld Hedegård Nielsen
+45 20 71 52 75