Sandkassesand til dine børns fantasi

Sandkassesand
Har du børn? Så er det ikke overraskende, at du søger sandkassesand. Du viser dine børn omsorg og ved, hvad der skal til for, at du kan trives. Det kan også være, at du er pædagog eller er ansat i en børneinstitution. Du skal klare opgaven med at finde sandkassesand af god kvalitet til sandkasserne i børnehaven. Måske har I besluttet at få nogle flere sandkasser eller fylde op på de sandkasser, I har haft i mange år. Hvorom alting er, så har vi hos Skovl Selv Aabybro det sandkassesand, du leder efter. Hos os kan du altid hente billigt sand.
Priser og udvalg af jord og sand
Sandkassesand
Sandkasse
Når du skal bruge sand til sandkassen, så anbefaler vi, at du kun køber vasket sand eller sandkassesand og ikke andet. Der er nogle, der tager chancen og vælger strandsand eller havsand til deres sandkasse. Problemet er bare, at den type sand ikke duer til fx at bygge sandslotte med. Det vil dine børn nok synes er træls. Noget lignende gør sig gældende, når man hælder overskydende flisesand ind i sandkassen. Flisesand er som bekendt lerholdigt, som let kan ødelægge børnenes tøj. Så er det nok en god ide at lade være.

Sand, der fremmer fantasien

Sandkassen er det sted, hvor børnenes gode minder bliver til. Hvem kan ikke huske, hvordan det var at lege i sandkassen med ens søskende? Eller de mange gange, hvor du og dine venner fra børnehaven hyggede jer, mens I byggede et eller andet spændende? Man må sige, at sandkassen er det sted, hvor børnenes fantasi udvikles og varige venskaber spirer frem. Der er altid plads til sjov og ballade i sandkassen. Derfor fortjener dine børn sandkassesand af højeste kvalitet. Det har vi ved Skovl Selv Aabybro. Giv os mulighed for at bidrage til dine elskede børns udvikling.
Børn Sandkasse
Sandkassesand
Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB