Støbemix til dine støbeopgaver

Harpet jord
Er du en, der går med en murer i maven? Du har nok fået en masse erfaring med at arbejde på dine egne byggeprojekter både små og store. Nu er du nået så langt, at du nu står og mangler noget støbemix (støbemiks) til støbning af gulv, sokkel eller lignende. Du elsker med sikkerhed tanken om at lave tingene selv. Du har prøvet det mange gange og du ved godt, at man til sidst kan få succes med sine hjemmeprojekter, hvis man er vedholdende. Hos Skovl Selv Aabybro nyder vi at have kunder som dig på besøg. Kunder der godt kan lide håndværk og selvstændighed.
Priser og udvalg af jord og sand
Støbemix
Trailer
Skovl Selv Aabybro tilbyder en støbemix, der har en særlig sammensætning af sten og sand. På den måde ved vi, at vores produkter egner sig til støbning af gulv eller andre støbeopgaver. Du kan altid regne med, at den støbemix, du henter hos os, altid lever op til dine forventninger.

Du vælger selv, hvad du vil have

Hos Skovl Selv Aabybro er det dig, der bestemmer, om den støbemix, vi har på lager, er noget du vil tage med hjem. Vi kan forsikre dig om, at kvaliteten af vores produkter er noget af det bedste på markedet. Vi bryster os af at tilbyde vores kunder lige det, de har brug for til skarpe priser. Billigt er nok det ord, du gerne vil høre og det er netop, hvad vi tilbyder: billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvordan kan det lade sig gøre? Det er vores hemmelighed.
Støbemix
Støbemix
Når det gælder blandingsforholdet til betongulve med kraftigt slid, så anbefaler vi, at 1/3 cement blandes med 2/3 støbemix. Hvis der er tale om betongulve med normalt slid, så er det 1/4 cement, der skal blandes med ¾ støbemiks. Hvis på den anden side handler det om slidlag og gulve med let færdsel, måske indendørs betonkonstruktioner, så lyder blandingsforholdet på 1/5 cement, som blandes med 4/5 støbemiks. Husk på, at du vil have en glat overflade i beton, der skal kunne tåle kraftigt slid, er det så støbesand du skal bruge for at opnå det bedste resultat. Mangler du flere oplysninger, så står vi parate til at hjælpe dig med lidt rådgivning. Det er selvfølgelig en del af den service, vi yder vores kunder.Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB