Støbesand til dine støbeopgaver

Støbesand
Er du nået så langt i dit projekt, at dit betongulv skal pudses? Skal du selv lægge et slidlag? Eller er der nogen andre overflader i huset, der skal støbes? Uanset hvad for en støbeopgave du står overfor, har vi ved Skovl Selv Aabybro det støbesand, du skal bruge.
Hvad er skovl selv?
Støbesand er også kendt som murergrus, murersand og pudsesand. Hold da op! Kært barn har altså mange navne. Fællesnævneren for alle disse betegnelser er, at de henviser til sand, der bliver brugt i forskellige støbeopgaver. Derfor foretrækker mange at kalde det for støbesand.
Støbesand
Støbemix
Skovl Selv Aabybro tilbyder støbesand med en kornstørrelse på 0-4 mm. Når murergrus skal blandes med cement, så er der en god tommelfingerregel, der siger, at blandingsforholdet skal være 1:4. Det vil sige: 1 skovlfuld cement til 4 skovlfulde støbesand. På den måde sikrer du dig, at cementmørtelen har den hel rigtige konsistens. Dermed også sagt, at du opnår det bedst tænkelige resultat.

Skovl Selv Aabybro er et enkelt, men fedt koncept

Ved Skovl Selv Aabybro kan du selv afhente murergrus, pudsesand eller hvad end du kalder det. Det er sådan set meget enkelt. Du spænder traileren for og kører hen til Skovl Selv Aabybro. Betalingen klarer næsten sig selv. Den foregår nemlig over MobilePay. Er det kontanter, du har på dig? Så har vi sørget for en boks, hvor du kan smide dem i. Det kalder vi nordjysk sund fornuft. Hvem kan ikke lide den slags selvbetjening? Høfligheden mangler ikke noget.
Støbemix
Støbesand
Skovl Selv Aabybro begyndte at køre for et par år siden, men takket være vores kunders støtte er vi vækstet markant. Det forsikrer os i, at vores koncept er noget nordjyderne virkelig har taget til sig. Så husk, at hvis det er bakkesand, murgrus, murersand eller pudsesand, du skal have fat i, så er Skovl Selv det rigtige valg.
Kontakt Skovl Selv Aabybro i dag på tlf.:+45 20 71 52 75 og få flere oplysninger. Du må også gerne skrive til os på Messenger.

Du kan kontakte os på:
+45 70 21 52 75
Facebook Messenger
Messenger_Logo_Color_RGB