Skovl Selv

VI TILBYDER ET BREDT UDVALG
AF MATERIALER TIL HUS OG HAVE.

Høgårdsvej 1-5 Aabybro

Priser og udvalg

Produktoversigt

Her kan du se alle de mange materialer i vores udvalg, samt deres betegnelser og forbrugerråd.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 20 71 52 75 eller på Messenger igennem vores Facebook side.

Husk! Vi leverer gerne større mængder til dig.

Sand

Sand er ikke bare er sand. Noget af det billige sand, som Skovl Selv kan tilbyde, har f.eks. en stødabsorberende evne, hvilket tydeligt mærkes, hvis man snubler på det.
Da sand har mange egenskaber og findes i flere former og kvaliteter, kan det godt være lidt indviklet at sætte sig ind i, men Skovl Selv er klar til at rådgive dig, så du får tilbud på det helt rigtige sand til dit projekt.
Flisesand
Hvis du står med et fliselægningsprojekt med indkørsel eller terasse, så har vi flisesand der er optimeret til bundsikring.
Pris: 75,- for 13 skovlfulde
Filtersand
Vi har også filtersand, som har en overensstemmende kornstørrelse.
Pris: 75,- for 13 skovlfulde
Sandkassesand
Det faldsand, som Skovl Selv tilbyder, er præcis ligesom sandkassesand blevet vasket. Derfor er det faktisk så rent, at børn kan lege i dette sand uden at få beskidt tøj.
Pris: 75,- for 13 skovlfulde
Støbesand og støbemix
Hos Skovl Selv har vi også støbesand, som er filtreret for ler, så det kan bruges til dit støbningsprojekt. Selvfølgelig har vi derudover også støbemix, til dine projekter der indebærer faststøbning.
Pris: 30,- for 13 skovlfulde
Grå stenmel
Pris: 75,- for 13 skovlfulde
Rådgivning ved stødabsorbering og faldhøjde
Faldunderlag har en praktisk stødabsorberende evne. Samtidig får du således den allerbedste sikkerhed til dine og andres børn.
Faldunderlaget lægges typisk i en tykkelse af 30-40 cm, men der kan lægges mere, hvis det behøves. Se mere omkring lagtykkelse på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside for sikkerhed på legepladser.

Vi kan selvfølgelig også rådgive omkring støbningsprojekter, så kontakt os på TLF.: 20715275 eller på Facebook.

Kontakt
Høgårdsvej 1-5 Aabybro
Kjeld Hedegård Nielsen
+45 20 71 52 75
Kontakt
Høgårdsvej 1-5 Aabybro
Kjeld Hedegård Nielsen
+45 20 71 52 75